Бенкетні страви

Фуршетні закуски
Вихід грн
Канапе з ікрою червоною 10/5/5 25
Канапе з тигровою креветкою 10/15/5 30
Канапе з сьомгою 10/15/6 20
Канапе з оселедцем 10/15/8 12
Канапе з баликом мясним 10/15/8 15
Канапе з шинкою 10/15/4 12
Канапе з с/к 10/15/5/3 15
Канапе з бужениною 10/15/4 20
Канапе з салом 10/15/6 15
Канапе з рулетом курячим 10/15/4 15
Канапе з сиром 10/15/4 10
Закуска з сиру та маслин або оливкою 20/16 15
Закуска з сиру та ананасу 20/15 15
Закуска з сиру та винограду 20/10 15
Овочевий шашлик 20/20/20 20
Шашличок з маринованих овочів 15/10/10 25
Салат Делікатесний в еклері 50/15 20
Салат Олів’є в еклері 50/15 20
Салат Оригінальний в еклері 50/15 25
Салат "Чарівна смерека" в еклері 50/15 25
Фреш салат з креветкою 70 55
Фреш салат з курячого філе 70 50
Холодні закуски
Вихід грн
Судак фарширований 1000/300/7 755
Щука фарширована 1000/320/8 610
Короп фарширований 1000/300/8 500
Заливна сьомга з креветкою 65/150/8 120
Осетрина заливна 50/150/10 300
Судак заливний 58/150/12 85
Язик заливний 50/150/10 85
Холодець 200/3 105
Баклажани Фю-Шато
(обсмажені баклажани з пастою із кедрових горіхів та соусом шафран)
150/10 150
Баклажани смажені з часником 140/10/2 85
Томати з моцарелою під соусом Песто 180/30/2 125
Сирні трюфелі 200/45/2 260
Карпаччо з лосося 100/45/10 160
Вугор копчений з манго 100/95/8 390
Оселедець Дунайський 75/40/2 55
Карпаччо з телятини 105/20/25 240
Курка фарширована курагою та чорносливом 150/2 65
"Язик від Варвари" 100/35/2 110
Шинка пікантна 150/2 60
Трюфелі з сала 150/50 55
Італійська гастрономія 140/140/20 330
Гриби білі мариновані 130/2 110
Маслини, оливки 50/50/2 65
Італійські мотиви 200 200
Салати
Вихід грн
Панська хата
(баклажани, цукіні, перець болгарський, печериці, огірок солоний)
200/30/20/2 94
Салат Гурме
(салат фрізе, томати, креветки, кальмари, морський гребінець, пармезан, мед, оливкова олія)
200/30 360
Салат з ростбіфом та в‘яленими томатами
(ростбіф, рукола, фрізе, чері, горіх кедровий, цибуля кримська, помідор вя'лений, оливкова олія)
170 170
Вугор в камізельці
(копчений вугор, томати чері, бебі мікс, кедрові горішки, під оливково-соєвим соусом)
150/3 195
Ніжний
(сьомга відварна, картопля, яйце, огірок свіжий під майонезом)
260/2 90
Шуба з сьомгою 220/10/2 95
Салат Антара зі шматочками манго та авокадо 165/10 190
Салат теплий курячий
(печінка куряча, шпинат, печериці смажені, томати)
220 90
Салат з качиною грудкою 130/2 180
Лісова пісня
(куряче філе відварне, гриби білі мариновані, огірок свіжий, огірок солоний, картопля пай)
220/5 120
Триндичиха
(обсмажена вирізка теляча в кунжуті, томати, огірок, перець болгарський, листя салату)
200/3 140
Буржуйський
(буженина запечена, огірок свіжий та маринований, перець болгарський маринований під соусом з французької гірчиці)
180/2 80
Олів'є за стародавнім рецептом 200/8/2 65
Гарячі закуски
Вихід грн
Мідії по-царськи 200/10/2 285
Морські гребінці з креветками 150/25/50/2 550
Креветки Королівські 200/60/20/3 525
Морські гребінці з баклажановим пюре 150/10 365
Пальчики панянок
(сьомга обсмажена в клярі посипається кунжутом та подається з помаранчевим соусом)
180/30/15 130
Млинці з ікрою лососевою 135/30/10 155
Млинці шпинатні з сьомгою та ікрою 160/25/3 165
Телятина чилі з креветками 200/3 325
Тайський шашличок з мідіями 150/5 125
Тайський шашличок з сьомгою 150/30/2 145
Тайський шашличок з куркою 150/5 85
Лаваш з бринзою та зеленню 130/2 45
Жульен з печерицями та куркою в еклері 140/2 55
Тертьохи з печерицями 250/30/2 65
Тертьохи з м’ясом 250/30/2 75
Шашличок телячий з соусом Табаско 80/35/12 185
Млинці з печерицями у торбинц 200/2 55
Фаршировані гарячі страви
Вихід грн
Качка фарширована рисом та яблуками з родзинками 1000/110 425
Порося фаршироване гречкою та печерицями 1000/180 980
Стегно свинне 1000/200 480
Другі страви з риби
Вихід грн
Стейк з тунця з фісташковим соусом 120/25/25 385
Філе Сібаса в ікорно-шпинатному соусі 180/40/18 360
Ле Роі мер
(есколар смажений подається під гірчичним соусом з каперсами та раком)
150/60/30/35 230
Есколар з шпинатом 170/50/25/2 175
Лосось в мигдалевих пелюстках 160/65 185
Лосось на овочах 150/80/55 205
Лосось запечений з вишнею 170/50/23 180
Судак від Дорошенка
(філе судака запечене подається з припущеними овочами)
150/90/17 170
Другі страви з м’яса
Вихід грн
Котлета по-київські 150/12 75
Хрусткі перепела з ананасом на мангалі 100/70/12 160
Люля-кебаб курячий на мангалі 130/60 80
Печінка теляча смажена з беконом 110/40/2 185
Індичка по-панські
(індичка, печериці, сир Рокфор під вершковим соусом)
200/80/12/3 175
Кролик з селеровим пюре 180/30/6 190
Свинина з сирним соусом Дане 180/30/40/3 195
Мармуровий телячий антрекот з телячою печінкою та цибулею «Карамель» 100/30/15/2 205
Медальйони з телятини 150/100/30 195
Свинина з грибами і яблучком 350/190/2 240
Свинні реберця під соусом Барбекю 220/15/2 140
Стейк Козацька сила
(свинина, цибуля, картопля)
200/80/60/3 180
Гарніри
Вихід грн
Картопля по-грецькі
(картопля, перець солодкий, маслини, оливки, сир Фета)
200/30/2 55
Картопля по-селянські 200/30/2 55
Картопля відварна з кропом 200/13 55
Грибна схованка 240/2 50
Солодкі страви торти
Вихід грн
Морквяний пиріг з сиром Маскарпоне 1000/95/30 750
Чізкейк 1000 680
Наполеон 1000/50/5 350
Вишнева спокуса 1000/100/5 350
Мамина вишня 1000/80/5 400
Медовик 1000/10 350
Фрукти
Вихід грн
Банан 100 20
Яблоко 100 25
Груша 100 30
Ківі 100 35
Помаранч 100 30
Мандарин 100 35
Грейпфрут 100 35
Виноград 100 40
Ананас 100 60